Gode og varierte oppskrifter på fisk for hele familien!

Fiskepinner

Mange nordmenn sliter med å få i seg nok fisk. Mange ser på fisk som kjedelig, men det må være fordi de ikke har funnet de riktige oppskriftene og rettene å lage. Det finnes utrolig mange gode oppskrifter med fisk. Fisk er en utrolig viktig kilde til omega-3 og andre gode næringsstoffer, og er derfor essensielt å få i seg for et sunt kosthold. Jeg har her samlet en rekke oppskrifter som hele familien kommer til å elske, og så er de også selvfølgelig raske og enkle å lage i en travel hverdag.

Fiskepinner

Fiskepinner er en rett de fleste kjøper frosne fra butikken, men det trenger ikke nødvendigvis være så vanskelig å lage selv. Kjøp heller ferske eller frosne fiskefileter som du deler i mindre stykker og panerer dem selv. Denne oppskriften gir en mye sunnere og dessuten bedre utgave uten å gå noe særlig på bekostning av tid.

Fiskekaker

Fiskekaker er også en herlig og enkel fiskemiddag som er rask å lage selv. Da kan du selv bestemme fisken, legge inn mer fisk, samtidig som det er en rett som går ned hos de fleste. Lag disse fiskekakene for en fiskemiddag hele familien vil elske!

Lakselasagne

Lakselasagne er en herlig og varmende rett med spinatkrem, røkelaks og lasagneplater som legges i lag. Denne oppskriften er virkelig en smakfull og sunn hverdagslasagne som gir både fisk og grønnsaker nesten uten at man smaker eller ser det!

Fiskesuppe

Fiskesuppe kan lages på utrolig mange måter og med forskjellig fisk etter hva man liker best. Her har jeg laget en suppe med herlig krydder, tomatbase og hvit fisk. Se her for inspirasjon til din egen variasjon på en enkel fiskesuppe.

Det er altså ikke så vanskelig å få barn til å like fisk, det handler bare om hvordan den tilberedes og serveres. Velbekomme!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*