Kostymer til temafest

kostymer

Det er blitt meget populært å arrangere forskjellige temafester i tillegg til karnival og forskjellige dager hvor det er vanlig å kle seg ut. Til dette er det et godt tips å handle kostymene online i en av de mange nettbutikkene som er tilgjengelig i Norge. Her handler man i ro og mak hjemme og betaler trygt og enkelt over nettet. Kostymene sender hurtig ut og som regel har man det hjemme i posten iløpet av noen få dager.

Forskjellige temakostymer

De fleste nettbutikkene deler opp kostymene etter tema og de vanligste og mest populære temaene er disse:

 • Superheltkostymer, du finner mange å velge i blant. Alt ifra klassiske Supermann til nyere superhelter som Mr Incredible og forskjellige X-men helter.
 • Forskjellige årsklasser som 40, 50, 60, 70 og 80 talls kostymer, her kan man virkelig velge blant utrolig mye forskjellig. Alt i fra hippie, glamrock, punk, disco til ordentlig gjennomførte 40 talls rockabilly kostymer.
 • Cowboy og indianerkostymer, disse kostymene er jo alltid en slager, spesielt blant de yngre men også voksne er glade i å kle seg ut som cowboyer og indianere.
 • Piratkostymer, på grunn av filmer og serier har piratkostymene blitt populære. Det arrangeres ofte temafester med pirattema og her kan man komme i egenkomponert kostyme eller kanskje kopiere Kaptein Svartskjegg eller Kaptein Jack Sparrow. For barna så er Kaptein Sabeltann naturligvis storfavoritt.
 • Musikk og rockekostymer, mange musikere som for eksempel Elvis, Alice Cooper og Michael Jackson kan man kopiere stilen til samt det er mange forskjellige rockestiler.
 • Viking og andre krigerkostymer, det er noe eget å komme på karnival eller temafest som en kriger, spesielt for gutta kanskje men mange sperrer opp øynene når det kommer en jente som tør å skille seg litt ut også.
 • Mafia og gangsterkostymer, mafiaen har blitt portrettert gjennom mange filmer og tv dokumentarer og mange liker å kle seg ut som kjente gangstere som Al Capone eller som jente kanskje man vil være en skikkelig femme fatale. Uansett er dette en klassisk stil som gjør at man vil bli lag merke til.
 • Oktoberfestkostymer, det kan ikke feires oktoberfest uten å gjøre det på skikkelig vis med lederhosen og et skikkelig gjennomført oktoberfestantrekk
 • Monster og Halloween, det er mange forskjellige monster man kan kle seg ut som og noe av det mest populære nå er kanskje vampyrer, dette kommer sikkert av de mange megapopulære filmene og seriene. Andre vil kanskje være mer klassiske og kle seg ut som Frankensteine eller rett og slett lage seg sitt eget monster.

Kjempestort utvalg av accessorier til kostymer

Ofte er forskjellen på et premievinnende kostyme og et vanlig kostyme om man legger litt ekstra i det og kjøper tilbehøret som setter prikken over i`en. Utvalget er uansett enormt:

 • Parykker og skjegg, utvalget i parykker og skjegg er meget stort og takket være ny teknologi er parykkene idag også blitt svært rimelige. En god parykk kan virkelig gjøre et antrekk.
 • Masker, mange arrangerer egne maskefester og det er også iblant nøvendig med en maske for å klare å kle seg ut slik at ingen klarer å kjenne en igjen.
 • Våpen, ofte følger det med et våpen til et komplett antrekk men det betyr ikke at det ikke er en god ide og kjøpe litt ekstra.
 • Diverse annet, det er utrolig mye annet å få kjøpt også for eksempel: smykker, sko, briller, solbriller og forskjellige hodeplagg bare for å nevne noe.

Se også: http://fest365.no/kostymer/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*