Laser hårfjerning og Silk’n glide

Silk'n glide

Hår er noe som ofte kan sjenere hvis det er på steder man ikke nødvendigvis ønsker hår. Både kvinner og menn har hår på steder man kanskje ikke ønsker å ha hår. Da kan man fjerne hårene på forskjellige måter. I gamle dager hadde man kun kniv til å fjerne hår, så man barberte bort hår der man ikke ønsker det. Som de fleste vet vokser hår man barberer bort tilbake. Dette kan fort skape mørkere hår og mer hårvekst. Mørkere og mer hårvekst er ofte ikke det mest ønskelige. Nå om dager har man alternativer til fjerning av hår, som laser, hårplukkere og kremer.

Laser er en veldig populær måte å fjerne hår på. Det kan gjøres på hårfjernerklinikker eller så kan man kjøpe en håndlaser for å fjerne hår hjemme. Laser hårfjerning for hjemmet er en liten sak man kan holde som sender ut lys. Den ser veldig lik ut som barcode lesere man bruker i butikken når man kan selv handle og registere varene, for eksempel på Coop. Håndlaseren har patroner i seg som gir lys. Disse kalles lyspatroner. En lyspatron har igjen bitte små lyspatroner inne i seg. Nye håndlasere har mange tusen små lyspatroner i hver lyspatron man putter i håndlaseren.

Håndlaserene er trygge og godkjente apparat som gjør at man kan lette fjerne hår hjemme. Teknologien sender ut et lys ganske langt ned i huden og treffer hårsekkene. Lyset forstyrrer hårsekkene slik at hårsekkene ikke vokser mer. Huden blir ikke varm mens man sender dette lyset ned i huden, da det går ganske raskt. Hår blir fjernet mye mer langvarig enn det blir fjernet når det brukes barberhøvel eller andre kremer. Laser er veldig lett å bruke og det er en ganske hurtig behandling. Det tar mellom 3 og 22 minutter og fjerne hår selv. Ben er som kjent den mest langvarige prosessen mens ansikt eller armhuler kun tar noen minutter.

Silk’n glide har kommer med en variant av håndlaser som kanskje er den billigste på markedet akkurat nå. Den er godkjent og den fungerer veldig bra. Samtidig er den liten og veldig praktisk å bruke. Navnet kommer fra deres unike teknologi hvor maskinen enten glir over huden eller kan gi puls på bestemte steder. Ønsker man en rask og smidig bruk kan maskinen bare gli over huden hvor den da gir en puls per 1,5 sekunder. Lar man maskinen gli litt sakte vil man fjerne hår uten å stoppe.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*