Penisringer som sexleketøy

Par

Det finnes mange forskjellige måter for menn å tilfredsstille seg selv og for menn å tilfredsstille andre. En penisring er et veldig praktisk leketøy for litt hjelp eller litt ekstra tilfredsstillelse for seg selv og sin partner eller kun for sin partner. Penisringer festes helt ved roten av penis. Det kan også festes bak pungen. Selve klemmingen av penisringen rundt penis gjør at penis blir litt større og at blodårene i penisringen blir litt mer synlig. Denne lille forandringen i størrelse av penis kan føles veldig deilig for partneren. Det kan også hjelpe for mannen da han er hardere enn det han kanskje vanligvis er.

Penisringer kommer i forskjellige fasonger, former og farger. Kjøp her. Det er vanlig å feste forskjellige gjenstander til ringen. Noen penisringer har for eksempel vibratorer festet over penis slik at vibratoren treffer kvinnes klitoris når man har sex i misjonærstillingen. Dette kan føles bedre for kvinnen enn kun vaginal stimuli. Penisringer er på denne måten en ekstra liten sak man kan ta med seg i sengen slik at partneren får noe litt mer spesielt ut av opplevelsen enn vanlig.

Noen ringer har også flere mekanismer som gjør at man har en ring bak pungen og en annen ring rundt penis helt inne ved roten. Dette gir en dobbelklemme følelse som kan gi mannen et litt ekstra puff. En annen penisring har også en analplugg festet slik at mannen har en penisring med vibrator rundt penis. Ringen klemmer penis litt hardere mens han samtidig har en plugg i analen som holdes inne. Dette gir han stimulering av prostata mens kvinnen da kan få stimulert klitoris mer.

Ringene kommer i de fleste prisklasser. Det er bare å sikte seg inn på det man har råd til, så er det bare å komme seg i gang. De billigste koster under hundrelappen mens man kan samtidig få ringer til flere tusen kroner. Billigste er kanskje ikke de beste, men de kan være en fin start på å utforske konseptet. Det viktigste er at man snakker med sin partner først om hva man ønsker å kjøpe eller gjøre, spesielt hvis man ikke er helt sikker på om han eller hun er klar for en slik overraskelse.

Sexleketøy er laget for at man skal ha det gøy og behagelig. Ringer for penis er et slikt leketøy. Det er bare å slappe av, kose seg og forhåpentligvis oppleve og oppdage nye sider av seksualiteten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*