Pizza i Trondheim

Pizza Trondheim

Pizza er maten for alle som ønsker å spise noe godt samtidig som man tar det nokså rolig. Sitter man foran TV og ser på Netflix eller ønsker man noe godt dagen derpå er pizza retten for alle. Trondheim er kanskje Norges beste pizza by. Bestilling av pizza i Trondheim holder jevnt over en meget høy kvalitet. Bestill en pizza og bestem selv.

Pizza Roma på Ila er sett på som den aller beste pizzaen i Trondheim. Her kan du ringe deretter hente pizzaen eller du kan få den levert på døra mot ca. 40 kroner i betaling. De er kjent for å være de billigste på levering og også noen av de aller raskeste til å kjøre pizza til kundene. Pizza Roma er også kjent for å være rause. Ikke noe er bedre med raushet enn på pizza. Man får nok ost og nok topping.

Smile pizza på Elgseter er også en av de gode pizzaene i Trondheim. Selve maten er helt knall, men ingen slår Pizza Roma. Utfordringen med Smile er at de er noe dyre på utlevering. Hele 100 kroner merkes for de fleste. De har derimot ganske billig pizza. Her lønner det seg å hente selv og ikke få pizzaen kjørt ut. Pizzaen herifra smaker veldig godt selv om de kan se litt kjedelige ut.

Ciao Bella i Innherredsveien er et sted man bør holde seg unna. Pizzaen er nokså dyr og de har også et høyt utkjøringsbegyr. Hele 100 kroner her også. De er også sett på som nokså trege til å kjøre ut, noe som ikke lover så bra. Pizzaene herifra ser bra ut men smaker lite. Det er slappe pizzastykker og ikke den crispen man ønsker seg fra en pizzabunn. Ønsker man seg en god pizza er det Pizza Roma som gjelder.

Cucina pizza & grill i Bakklandet er et greit pizzasted. De har fornuftige utkjøringsgebyr, men de bruker fort lang tid. Pizzaen til Cucina er sett på som billigste pizzaen i byen, men ikke den dårligste i byen heller. Cucina har nok mest pizza for pengene, så ønsker man å spare litt penger men fortsatt har lyst på pizza dagen derpå er Cucina et fint valg. Henter man pizzaen selv kommer man billigst ut.

Milano pizzeria i Nonnegata bruker veldig lang tid på å levere. De har god pizza og ikke noe å si på selve maten.

Ønsker man pizza er det nok å velge i mellom med høy kvalitet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*