Uttrykksfulle veggklistremerker fra Sohu-wallstickers

Wallstickers

Wallstickers fra Sohu-wallstickers.com lar deg enkelt gjøre vegger, og andre overflater, om til stilfulle blikkfang. Det store motivutvalget lar deg finne produkter som reflekterer din personlighet, og de rimelige prisene sørger for at her er det bare fantasien som setter grenser.

Høy-kvalitets wallstickers fra Sohu-wallstickers.com

Sohu involverer seg i hele produksjonsprosessen, helt fra design til det ferdige produktet skjæres ut på egne maskiner. Innehaver Stina Christensen Møller er opptatt av unike og innovative design, og vurderer produksjonsmetoden for hver enkel wallsticker for å kunne tilby produkter av topp kvalitet. Dermed er det kanskje ikke så rart at Sohu-wallstickers.com er kåret til årets nettbutikk i Danmark, 2015.

Innovative design

Sohus visjon er å alltid sikre deg moderne og nye produkter, og være nytenkende og ledende innen sin bransje. Blant annet, så har verdenskart-wallstickeren vist seg å være svært populær, og passer flott inn i de fleste hjem. Det store, svært detaljerte kartet over verden er spennende både i stuen og på barnerommet, og fenger både små og store.

Innehaverens spesialitet er design til barnerom, og tilbyr motiv som passer for baby, og til små og store barn. Jungler og traktor, navn og sitat, dyr og sport – her finnes det mange unike, kreative og gjennomtenkte veggklistremerker som passer for barnet ditt.

Du trenger heller ikke å begrense deg til veggene i hjemmet. Sohu har mye flott veggdekor som også tar seg flott ut på kjøleskap, kjøkkenskap, fliser og til og med bilen. Hva med et klistremerke med familiemotiv, samt familiemedlemmenes navn, til å klistre på postkassen? Eller en stor traktor med navnetekst til barnerommet?

Det store utvalget gjør at du enkelt kan individualisere til din egen eller familiens stil. Enten du ønsker morsomme eller inspirerende tekster med budskap, eller uttrykksfulle motiv som sebra med strekkode. Dyr, særlig sebra, har vist seg å være veldig populær som veggdekor. De stilrene svart og hvite stripene passer godt inn i de fleste rom, og de flotte dyrene er både vakre og behagelige å se på.

Tips til festing

Wallstickers fra Sohu-wallstickers.com fås i to, forskjellige versjoner. Noen er flerfargede og fungerer som et vanlig klistremerke, mens andre, ensfargede versjoner skjæres ut fra vinylfolie. Det er gjerne de sistnevnte som vanligvis betegnes som wallsticker, og de har langholdbarhet og fine detaljer.

Begge varianter er meget enkle å feste på veggen, og Sohu tilbyr både gratis prøve og grundige instruksjoner ved alle bestillinger. Veggen bør være grundig rengjort på forhånd med såpevann, og tørke et par døgn før du fester veggklistremerket.

Før du fester wallstickeren på veggen, så bør du skrape over med f.eks. et bankkort for å fjerne luftbobler. Deretter plasseres overføringsfolien på veggen, og gnis på ved hjelp av hånden. Det lønner seg å bruke god tid, og forsikre seg underveis at den ikke henger skjevt.

Med disse enkle forhåndsreglene i bakhånd, så er det bare å nyte ditt nye veggdekor. Skulle du ønske å friske opp, eller fornye med flere, spennende design, så er veggklistremerket enkel å fjerne, og risikerer ikke skade på malingen. Så da er det bare til å slippe fantasien fri med kreative wallstickers fra Sohu-wallstickers.com.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*